Vardeneset Ballklubb

Vardeneset Ballklubb (stiftet 22. november 1990) er en fotballklubb fra bydelen Tasta i Stavanger. Klubben har 55 lag og ca how to tender beef. 970 medlemmer, og er en av de største i Rogaland Fotballkrets. I 2014 spiller klubben i 3. divisjon.

Klubben er opprinnelig stiftet 21 wholesale football uniforms. november 1975 som den første gruppen i Vardeneset Idrettsforening. Fotballgruppen skilte seg ut som egen klubb under nåværende navn den 22. november 1990, som i dag er den offisielle stiftelsesdatoen.

I 1995 begynte tok klubben i bruk klubbhuset og i 2008 ble to nye krøllgressbaner I Tasta Idrettspark ferdigstilt av Stavanger kommune.

Fra starten i 1975 spilte alle lag med blå drakt. Egentlig skulle de vært røde, men da drakt-leverandøren ikke kunne levere røde drakter, ble det blått. Midt på 80-tallet skiftet klubben gradvis over til røde drakter. I 1997 kom de nåværende rød/hvite stripete draktene.

I flere år brukte VBK en logo og emblem som var nesten identisk med VIF, bare navn og forkortelse var forskjellig. I 1997 hadde klubben en konkurranse som endte opp med ny logo.

Brodd · Bryne 2 · Frøyland · Haugesund 2 · Hinna · Odda · Randaberg · Riska · Sandnes Ulf 2 · Staal Jørpeland · Vard Haugesund 2 · Vardeneset · Åkra · Ålgård

Ganddal · Idd · Jarl · Mastra · Muskel · Pol · Sandve · Stavanger · Storhaug · Tasta&nbsp waterproof smartphone bag;· Vardeneset 2 · Øvre Steinar